L’enllumenat de Nadal s’encendrà el 29 de novembre

Els operaris ja estan col·locant els diferents elements

Pla general de la Rambla Nova de Tarragona amb els llums de Nadal instal·lats

Divendres 29 de novembre s’encendrà l’enllumenat de Nadal als carrers i places de Tarragona. Enguany hi haurà 810 motius de diferent tipus que guarniran 75 carrers o espais de la ciutat amb de bombetes Led.

La Rambla Nova serà la zona amb més enllumenat ornamental amb un disseny de pluja d’estrelles. Com és tradicional, hi haurà l’arbre de Nadal al costat de la Font del Centenari. A la resta de la ciutat es mantenen els elements decoratius , que arriben als barris de Ponent, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i Llevant. En aquest sentit, el conseller de Territori de l’Ajuntament, Xavier Puig, ha manifestat que, enguany, com a novetat s’afegeixen 10 motius d’il·luminació nadalenca amb disseny d’estrella als accessos als barris de Bonavista, Torreforta, Riuclar, Parc Riuclar, la Floresta, Icomar i Sant Ramon, entre d’altres zones.

La conselleria de Territori de l’Ajuntament de Tarragona es fa càrrec del cost de la instal·lació i de l’energia consumida, que s’eleva a 176.000 euros.

L’empresa encarregada de la instal·lació de l’enllumenat ornamental va iniciar els seus treballs a mitjans d’octubre.

L’encesa oficial de llums està prevista pel 29 de novembre a les 18 hores a la Rambla Nova. La il·luminació es mantindrà durant tota la campanya nadalenca, fins al 6 de gener del 2020, l’horari serà de 18 a 23 hores.