Laura Rosel inaugurarà l’onzena edició de l’Experiència de Periodista

Ricard Torquemada, Carlos Enrique Bayo i Emilio Morenatti seran els altres participants en el cicle de conferències

0
261
Circ Raluy Legacy 728×90

Els periodistes Laura Rosel, Ricard Torquemada i Carlos Enrique Bayo i el fotoperiodista Emilio Morenatti seran els participants en l’onzena edició del cicle Experiència de Periodista, el cicle de conferències organitzat per la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació i l’Ajuntament de Tarragona.

La primera xerrada serà la que donarà Laura Rosel, fins fa poc presentadora del programa “Preguntes freqüents” de TV3, el dimecres 20 de febrer a les 19.00 hores a l’Antiga Audiència. El següent torn serà el de Ricard Torquemada, responsable de les retransmissions del Barça a Catalunya Ràdio, dilluns 25 de febrer també a les 19.00 hores a l’Antiga Audiència. En tercer lloc hi participarà Carlos Enrique Bayo, periodista d’investigació del diari Público, el dilluns 4 de març a les 19.00 hores a la Casa Canals. Per últim, el fotoperiodista Emilio Morenatti tancarà el cicle de conferències amb una xerrada a l’Antiga Audiència el dilluns 11 de març a les 19.00 hores.

L’objectiu de l’Experiència de Periodista és que reconeguts professionals del món del periodisme i la comunicació donin la seva visió de la professió i la seva vivència personal del procés d’informació pública. Tarragona acull aquest cicle de conferències de forma ininterrompuda des de l’any 2009 i ha comptat amb la participació de referents dels mitjans de comunicació com Xavier Graset, Jordi Basté, Josep Cuní, Carles Capdevila, Antoni Bassas, Cristina Puig, Ernesto Ekaizer, Mònica Teribas, Víctor Amela o Jordi Borràs.

El Col·legi de Periodistes i Repsol renoven el conveni de col·laboració

En el marc de la presentació del cicle Experiència de Periodista, la presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Coia Ballesté, i el responsable de Comunicació i de Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, han signat la reedició, per setè any consecutiu, del compromís de col·laboració entre les dues entitats, consistent en diferents accions de comunicació d’interès pels periodistes i la societat en general.

En aquest sentit, l’acord estableix el patrocini de l’onzena edició de l’Experiència de Periodista, el patrocini d’una jornada de caràcter formatiu sobre temes tècnics, un ajut destinat a facilitar les sessions de formació i desenvolupament que ofereix el Col·legi i el manteniment de l’aplicació per a mòbils ConvoAPPTGN, que facilita les convocatòries de premsa del Camp de Tarragona.

FER UN COMENTARI