L’Associació de Veïns de St. Pere i St. Pau defensa la ubicació de la fira de la Festa Major

El president de l'Associació explica que s'ha fet arribar una circular als firaires informant de a quina hora han d'apagar la música

Un gran enrenou s’ha format a les xarxes socials durant les últimes hores, degut a la queixa d’un veí respecte la ubicació de la fira durant les festes majors del barri.

Davant la proximitat de les festes, aquest veí ha demanat a l’Ajuntament de Tarragona i a l’Associació de Veïns que es canvii la ubicació de la fira, ja que porten anys suportant la “contaminació del soroll, sense poder descansar ni escoltar la televisió”.

Aquesta publicació a les xarxes socials va generar una gran expectació entre els veïns, totalment disconformes amb el que explicava i denunciava aquest.

En Luis Trinidad, president de l’Associació de Veïns Sant Pere i Sant Pau va manifestar la seva opinió, també, explicant que “són 4 els veïns que es queixen sobre la ubicació de la fira, i que busquen desestabilitzar el barri”. El president també explica que s’ha fet arribar una circular a tots els firaires, on s’informa que en dies laborables, la música haurà de parar-se entre les 22 i les 22:30 hores. Per altra banda, durant els dies festius, es podria allargar més, però sense sobrepassar la 1 de la matinada.

També afirma que des de l’Associació el que volen és que el barri no es degradi i lluiten per tenir unes festes majors a l’alçada.