L’Associació de Diabetis de Catalunya arriba a la ciutat de Tarragona

La delegació de Tarragona, situada a la Via de l’Imperi Romà, dona servei dilluns i divendres a la tarda

L’Associació de Diabetis de Catalunya obre una nova delegació a la ciutat de Tarragona per tal de donar millor cobertura a les persones amb diabetis i els seus familiars d’aquesta zona. Es tracta d’un pas més amb l’objectiu de donar servei al màxim territori català possible.

La delegació s’estrenarà el 16 de desembre amb la xerrada ‘Benvingut, 2020’ i serà el primer punt de trobada amb els pacients i interessats, amb l’objectiu de parlar dels nous reptes de cara al proper any pel que fa referència a la diabetis.

Actualment, la delegació de Tarragona dona servei dilluns i divendres a la tarda a l’oficina situada a la Via de l’Imperi Romà, 11. I serà un punt d’informació sobre diabetis, on també s’organitzaran activitats. A la província de Tarragona hi ha, a més de la delegació de Tarragona, la d’Amposta i L’Ebre (a Tortosa).

Què és l’ADC?

L’Associació de Diabetis Catalunya – ADC és una entitat sense ànim de lucre que connecta, ajuda i defensa a les més de 560.000 persones amb diabetis a Catalunya. Fundada el 1993 per la unió de les diferents delegacions que hi havia a Catalunya, des de l’ADC treballem potenciant el nostre principal objectiu:

  • Protegir i millorar la qualitat de vida de les persones amb diabetis i les seves famílies, aportant tota la informació necessària perquè, com a pacients, puguin decidir quines accions prendre en la gestió de la malaltia.

Volem aconseguir una major consciència i normalització social, apostant pel treball multidisciplinari entre les diferents entitats i professionals, i millorar els serveis i necessitats del col·lectiu.

Des de l’ADC vetllem perquè tots els pacients amb diabetis i els seus familiars tinguin accés al material i avenços tecnològics necessaris i adequats segons les seves necessitats, i treballem per garantir els seus drets davant les administracions. A més, donem suport a projectes d’investigació per aconseguir avançar fins a trobar la cura de la malaltia.