L’Ajuntament de Tarragona retirarà els patinets elèctrics desplegats per la ciutat

El conseller Xavier Puig assegura que l'empresa els ha instal·lat sense el permís del consistori

La Guàrdia Urbana de Tarragona i la Brigada Municipal retiraran aquest dilluns els patinets elèctrics que Buny ha desplegat per diversos punts de la ciutat. El conseller de Territori, Xavier Puig, ha explicat que aquesta empresa privada els ha instal·lat sense tenir l’autorització necessària i avançant-se a la data que havien fixat prèviament sense haver mantingut cap conversa amb el consistori.

“El mes d’agost vam mantenir la darrera reunió i vam quedar que l’any vinent es podria posar en marxar aquest servei, no abans. Fins aleshores pactaríem com havia de ser el servei”, ha dit Puig. Per aquest motiu, l’Ajuntament denunciarà aquest fet i els tècnics municipals estudiaran les possibles sancions a l’empresa.

D’altra banda, Puig ha explicat que el servei no es licitarà i s’autoritzarà a totes les empreses que vulguin oferir aquest servei, sempre que es facin càrrec del finançament del lloc d’aparcament i compleixin tots els requisits de l’autorització. De moment s’estan mantenint converses amb les cinc empreses interessades a oferir el servei i l’Ajuntament està acabant de concretar els detalls normatius i de mobilitat d’aquests vehicles.