L’Ajuntament de Tarragona lliura el premi “Gaudeix Tarragona amb CruisesAmicvm!”

La consellera de Comerç de l’Ajuntament, Maria José López, ha lliurat avui el premi de la campanya “Gaudeix Tarragona amb CruisesAmicvm!”, que consisteix en un cap de setmana d’experiències a Tarragona per a dues persones. A la campanya hi han participat 39 establiments i 1370 clients.

La persona que gaudirà d’un cap de setmana d’experiències a Tarragona ésGaby Murphy, nord-americana, que està passant una temporada a la nostra ciutat. Durant la seva estadaha adquirit un producte a l’establiment Calçats 19 de la Part Alta, que li va entregar la butlleta que ha resultat guanyadora.

Des del projecte CruisesAmicvm i la conselleria de Comerç de l’Ajuntament es valora positivament el desenvolupament de la campanya, en la qual a més dels comerciants i els restauradors adherits, hi han participat vuit empreses, que són les que oferiran les activitats als guanyadors. El cap de setmana inclou àpats, una visita guiada amb ulleres de realitat virtual, una sortida amb veler i una nit en un hotel de luxe.