La teva ajuda és necessària: Tàrraco Salut busca voluntaris

Fa 7 anys, l’entitat sense ànim de lucre Tàrraco Salut ofereix un servei desinteressat amb l’únic objectiu de millorar la qualitat de vida dels malalts. Per fer-ho, però, es necessita l’ajuda de tots. Tàrraco Salut necessita voluntaris i qualsevol persona podria fer-ho; no cal res més que les ganes i la implicació en una tasca que permet fer més agradable la vida dels malalts.

“Les hores a l’hospital són molt lentes”, explica el coordinador de Pediatria de Tàrraco Salut, David Sanahuja. Precisament, l’objectiu d’aquesta entitat és que aquestes hores siguin més amenes. Els voluntaris treballen diàriament per “fer més agradable l’estada de l’usuari a la planta de pediatria”, explica Sanahuja, oferint entreteniment als nens. “El que més valoren és que en aquells moments no recorden que estan malalts”, explica el coordinador amb un somriure a la cara. Però, no es tracta només de distraure als usuaris, sinó també als seus familiars –i en el cas de pediatria, més concretament, als pares- perquè també necessiten “parlar i expressar-se”. “La nostra missió també és alliberar als pares i que puguin expressar els seus sentiments”, detalla Sanahuja.

Actualment, l’equip de pediatria compta amb 23 voluntaris, però la tasca de Tàrraco Salut s’estén a molts altres àmbits. La vicepresidenta de Tàrraco Salut, Elisabet Pedret, explica que l’entitat s’involucra amb tots els malalts, “ja sigui perquè estan ingressats a domicili, a l’hospital o a sociosanitaris”. La patologia i l’edat dels usuaris tampoc té límits per Tàrraco Salut. “Des que naixem fins que arribem al final de la vida intentem donar millor qualitat de vida als malalts”. Per fer-ho possible, Tàrraco Salut necessita més voluntaris que vulguin aportar el seu gra de sorra a aquesta comesa. Per fer-ho, només cal posar-se en contacte amb l’entitat a través del telèfon mòbil 633 56 83 99 o enviant un correu a l’adreça tarracosalut@gmail.com. Millorar la qualitat de vida dels malalts és possible. La teva ajuda és necessària.