La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa Santa Tecla

La segona edició del Mercat de Nit, emmarcada dins del programa de festes de Santa Tecla 2019, va tancar amb un total de 18.000 degustacions servides entre els milers de visitants que es van acostar al Mercat Central el passat dissabte a la nit. L’èxit de participació i la gran acollida que ha tingut la iniciativa entre els tarragonins i tarragonines consolida la cita nocturna a l’edifici modernista de cara a pròximes edicions. L’acte va ser organitzat per l’Associació de Concessionaris del Mercat Central de Tarragona, amb la col•laboració d’Espimsa i l’Ajuntament de Tarragona.

En aquesta ocasió, el Mercat Central va augmentar la seva oferta gastronòmica, amb un total de 19 paradistes que van oferir els teus tastos i degustacions a preus populars des de les 20h i fins a la matinada. Després de l’èxit de participació de l’any anterior, en aquesta edició es van col•locar un total de 160 taules a l’exterior del Mercat que van permetre descongestionar els espais interiors facilitant l’accés a les parades. D’altra banda, es van reforçar les mesures de seguretat col•locant a l’exterior els punts de venta d’Amparitus (la moneda oficial del Mercat), fet que va evitar que es formessin cues a l’interior del recinte.

Com a novetats, cal destacar l’èxit de la copa reutilitzable de policarbonat, així com la safata de cartró gratuïta que els paradistes entregaven als clients per poder transportar els tastos als espais habilitats per a les degustacions. De la mateixa manera, les tarifes especials dels dos aparcaments (plaça Corsini i Mercat) van facilitar l’accés i la mobilitat dels assistents. La música ambient a càrrec dels artistes locals Djeila i DJ Elturtel, així com la gran bola de discoteca d’1.20 metres de diàmetre penjada al centre del recinte i el gran desplegament de llum i so durant tota la nit, van contribuir a crear un ambient excepcional a l’interior i exterior de l’edifici modernista.

Més enllà de convertir-se en una cita fixa del calendari festiu, la nit gastronòmica esdevé una magnífica oportunitat per donar a conèixer el Mercat Central a nous públics.

Cal recordar que el Mercat de Nit es va concebre i executar seguint els criteris de qualitat i servei de proximitat que regeixen la filosofia del Mercat durant la resta de l’any.