La pista d’atletisme i la piscina olímpica ja tenen nom: Natalia Rodríguez i Sylvia Fontana

El ple de Tarragona ha aprovat, aquest dimecres 24 d’octubre, la denominació dels equipaments esportius de l’Anella Mediterrània. La pista d’atletisme i la piscina olímpica ja tenen nom: Natalia Rodríguez i Sylvia Fontana, respectivament. El Patronat Municipal d’Esports ja havia tirat endavant aquesta proposta prèviament i ara, aquesta s’ha aprovat formalment al plenari municipal.

Natàlia Rodríguez és una reconeguda atleta que es va formar, precisament, a la pista del Camp Clar i a les files del Nàstic. Actualment, és plusmarquista nacional dels 1.500 metros a l’aire lliure i l’única espanyola de la història que ha aconseguit aquesta marca per sota dels 5 minuts.

D’altra banda, Sylvia Fontana destaca per una gran trajectòria internacional, amb la seva participació en els Jocs Olímpics de Montreal de 1976, tot i que també destaca el seu èxit en l’àmbit nacional, ostentant 22 títols de campiona d’Espanya absoluta en piscina llarga i curta en les proves de 200 metres papallona, i en els 100 i 200 metres esquena.