La diada ‘Sant Jordi a Ponent’ aplegarà prop de 400 alumnes els dies 25 i 26

Un dels nous busos articulats de l’EMT es convertirà en BiblioBus per un dia

Ponent es prepara per celebrar Sant Jordi el dies 25 i 26 d’abril amb un programa d’activitats que aplegarà gairebé 400 alumnes dels centres educatius de la zona.

Dijous 25 a les 11h, els alumnes participaran en l’enregistrament del ball del ‘Patatuf’ al camp de futbol de Torreforta. A la tarda, la biblioteca de Torreforta acollirà el ‘Festival de Curtmetratges: Ponentwood’, on es projectaran els curts sobre llegendes del Camp de Tarragona que ha realitzat l’alumnat de la zona de Ponent.

Divendres 26, la plaça del Tarragonès serà l’epicentre de Sant Jordi. A les 10h hi haurà una marató de contes per a infants d’educació infantil i primària. A continuació, una batucada a càrrec l’institut Escola Mediterrani precedirà el lliurament de premis de la quarta edició del certamen literari Olga Xirinacs.

Durant tot el matí, un dels nous busos articulats de l’EMT s’instal•larà a la plaça i es convertirà en Bibliobus per tal que veïns i alumnes de Ponent coneguin aquest nou vehicle que s’incorporarà al servei de transport públic de la ciutat. A la tarda, de 17h a 19h, el Bibliobus acollirà activitats i contacontes obertes per a joves i famílies.

Totes les activitats són obertes i gratuïtes a la ciutadania.