Josep María Estela, nou cap de la Regió Policial Camp de Tarragona

0
535
Imatge de Josep Maria Estela. Foto: Diari de Tarragona

El nou cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, ha comunicat aquest dijous la reestructuració de la cúpula del cos. La comissària Cristina Manresa, fins ara cap de la regió policial Metropolitana Nord, és la nova cap de la Comissaria Superior de Coordinació Central, un càrrec que fins ara mai havia assumit una dona. David Boneta continuarà essent el cap de la Comissaria Superior de Coordinació Central. Rafel Comas tornarà a ser cap de la comissaria general d’Investigació Criminal, un càrrec que va ocupar del maig del 2017 al juliol del 2018. El cap de la comissaria d’Informació serà Xavier Porcuna, el de la Tècnica i de Planificació de la Seguretat serà Jordi Ferret, de Relacions Institucionals serà Josep Codina i el de la Divisió d’Afers Interns serà Jaume Garcia Valls. Per altra banda, l’ex cap dels Mossos d’Esquadra, Miquel Esquius, serà nomenat nou cap de la Regió Policial Pirineu Occidental per petició expressa d’ell, segons ha informat el Departament d’Interior.

Al capdavant de la Regió Policial Camp de Tarragona hi haurà Josep Maria Estela, a la Regió Policial Central Josep Lluís Rosell i a la Regió Metropolitana Nord Sergi Pla. La comissària Marta Fernández serà sotscap de la Comissaria general d’Investigació Criminal i Alicia Moriana sotscap de la Regió Policial Metropolitana Nord.

La prefectura de la policia ha establert com a prioritat, i així ho ha comunicat aquest dijous als comissaris, orientar tota l’organització al servei de la base. Altres objectius són millorar els sistemes de treball, les mesures per afavorir la igualtat de gènere, la lluita vers els delictes contra la llibertat i la indemnitat sexual i la millora en l’atenció de les víctimes.

FER UN COMENTARI