Josep Maria Cruset manté la primera reunió de treball amb representants de Dow Tarragona

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha rebut aquest dimecres la visita dels representants de l’empresa Dow Tarragona a les oficines del Port

En aquesta reunió de treball han participat el director del complex industrial de Dow Tarragona i Hub Sud d’Europa, Jaume Sariol, el director de Logística i Relacions amb el Port, Jesús García, i el director de Comunicació i Relacions Institucionals i Serveis Generals de Dow Tarragona, Josep Boronat. Per part de l’Autoritat Portuària de Tarragona, a més del seu president, també hi han assistit el director general del Port, Ramón Ignacio García, la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, Genoveva Climent, i la cap de Relacions Institucionals, Marta Virgili.

Durant la trobada s’ha posat en comú diversos temes d’interès per a ambdues entitats i per al territori així com són les infraestructures del sector petroquímic o el port com a punt estratègic d’entrada i sortida de matèries primeres. Cruset ha destacat l’excel•lent i estreta relació entre el Port, la comunitat portuària i les empreses de la zona, tot conformant un fort teixit per al desenvolupament econòmic del territori.

El president del Port també ha volgut explicar als representants de Dow Tarragona el projecte de la ZAL (Zona d’Activitats Logístiques) i els seus accessos i l’impuls de les infraestructures, entre altres projectes actuals i de futur, per així enfortir les relacions amb la indústria i la comunitat portuària així com per potenciar la col•laboració entre ambdues parts.