Jaume Marí rebrà aquesta tarda la distinció de fill predilecte de la ciutat a títol pòstum

L’acte tindrà lloc avui a les 19h al Saló de Plens del Palau Municipal

0
356

Jaume Marí Pàmies, director general de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral la Muntanyeta, va morir de manera sobtada el passat 12 d’abril de 2017. Marí era enginyer tècnic industrial i enginyer tècnic informàtic i havia desenvolupat la seva carrera professional com a tècnic informàtic, com a cap del Departament d’Explotació Informàtica i Responsable d’Atenció Informàtica, tot plegat a Repsol Petróleo, (1979-1995).

L’any 1995 va decidir dedicar els seus esforços a la gestió empresarial i els compaginava amb la gestió d’entitats sense ànim de lucre (gerència de MAES S.A. i presidència/gerència d’APPC), amb una dedicació especial a la Muntanyeta.

Tal com ha precisat la consellera de serveis a la persona, Ana Santos, en Jaume era un vitalista que lluitava per afavorir el benestar de les persones que pateixen paràlisis cerebral. Intentava que els drets d’aquest col·lectiu es reconeguessin mitjançant polítiques actives per millorar la seva situació. En certa manera, aquesta distinció significa un reconeixement al projecte, ja que el Jaume va fer visible aquest projecte arreu, ha comentat la consellera.

L’acte estarà presidit per l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros. La consellera de Polítiques d’Igualtat i Serveis a la Ciutadana, Ana Santos, serà l’encarregada, de fer una esmena sobre la trajectòria de Jaume Marí i César Pastor. Aquest últim rebrà la distinció de Fill Adoptiu de la ciutat.

 

 

 

 

 

FER UN COMENTARI