Ja es coneixen les persones que gaudiran de les diades festives des dels balcons municipals

427 tarragonins i tarragonines s’han inscrit per participar en el sorteig

0
710

Aquest dimecres, 7 d’agost, s’ha portat a terme el sorteig per assignar l’espai als balcons municipals per gaudir de les diades festives de Sant Magí i Santa Tecla. Una mesura que s’ha posat en marxa aquest any amb l’objectiu que la festa sigui més participativa i oberta a la ciutadania.

En total, 427 persones s’han inscrit per participar en el sorteig a través de la pàgina web de l’Ajuntament. Les guanyadores optaran a gaudir les diades festives des dels balcons municipals:

• 6 persones per la Diada Sant Magí (19/8)
• 8 persones per la Diada castellera del Primer Diumenge (15/9)
• 8 perla Diada de Santa Tecla (23/9)

L’assignació de les places dels sortejos s’ha efectuat a través d’una aplicació informàtica que ha distribuït les places disponibles de forma aleatòria entre les sol·licituds participants.

Cal recordar que les invitacions són personals i intransferibles i seran per a un dia en concret i no es podran canviar per cap altre. Si una persona resulta guanyadora i no pot assistir, les seves dues invitacions seran atorgades a la primera persona de la llista de reserva que s’ha generat.

En els pròxims dies, des del departament de Cultura es contactarà amb les persones guanyadores per correu electrònic per a ser informades de com accedir a les diades festives.

Adjuntem document amb els resultats del sorteig. Per tal de garantir l’anonimat, el número que ha estat sortejat és el codi de referència que apareixia a la sol·licitud.

Aquí es poden consultar els gunyadors/es:

FER UN COMENTARI