Inauguració dels concessionaris Norton i Benelli a Tarragona

El so de la música i de les converses dels convidats van omplir Motor 23 de festa el passat divendres

Era ja vespre, els convidats anaven arribant i es saludaven amb els rostres somrients. Tothom anava pujant les originals escales de cargol que menaven al pis de dalt, on les motos de les marques amfitriones es deixaven admirar, descarades i seductores, per la munió de mirades curioses que anaven omplint l’exposició.

Mentre els més petits endrapaven les menges del servei de càtering, el públic adult escoltava atentament el parlament del gerent de Motor 23, Kimy Pons, que explicava els motius que el van portar a voler representar Norton i Benelli a Tarragona i com d’engrescadora havia estat l’experiència d’aconseguir encaixar-les en el projecte de creixement de Motor 23, amb l’objectiu d’ajudar a la britànica Norton i a la italiana Benelli en la seva expansió en el mercat europeu. “I ara a treballar dur per afrontar aquests nous reptes” deia Kimy Pons. “Tenim ganes d’aportar, tant a Norton com a Benelli, l’entusiasme i el “savoir-faire” de l’equip de la secció de motos de Motor 23 i posar-los al servei de les necessitats i les singularitats de cadascuna d’aquestes marques i dels seus clients. Estem convençuts d’haver fet una aposta segura i de que la sinèrgia que hem creat ens reportarà resultats gratificants a tots”.

L’acompanyaven representants d’ambdues marques: Chema Ramos, delegat de vendes de Motorien, la distribuïdora de la marca Norton a Espanya i Portugal, i Raul Alba, director comercial de Benelli Espanya. Ambdós van destacar com havien copsat el compromís de Kimy Pons, ja que en un principi no s’havien plantejat Tarragona com a punt de distribució a la Península, i va ser precisament la força dels arguments del gerent de Motor 23, unida a l’historial d’èxit demostrat per l’empresa en el món de les dues rodes, que els van convèncer per confiar plenament en Motor 23.

La celebració va ser un èxit, fins a 150 persones entre clients, treballadors, empresaris de la demarcació i amics del Grup Pons van gaudir de la festa i de l’espectacular botiga, que està dissenyada amb elements ben originals i sorprenents que sense dubte faran l’experiència de compra més atractiva i plaent als clients.