La Fira d’Abril de Bonavista recupera les casetes

Des de l’any 2012 la Fira d’Abril es realitzava amb una carpa de 1.200m²

0
450

En la seva 36a edició la Fira d’Abril de Bonavista ha aconseguit recuperar les casetes individuals que des del 2012 s’havien substituït per una carpa. En aquell moment del canvi es va produir degut a motius econòmics. Enguany, l’organització ha aconseguit recuperar el format de casetes que tant agradava tant als visitants com a les entitats que hi participen.

L’entitat organitzadora d’aquesta edició serà la Casa de Andalucía de Tarragona y provincia, amb la col·laboració d’Espimsa, l’Associació de Veïns de Bonavista, Unió de Comerciants de Bonavista i el Gremi d’Atraccions de Fira de Catalunya, entre d’altres. Charo García, ha destacat que “la recuperació de les casetes ha estat possible perquè des de la nostra entitat ho tirarem endavant amb la participació d’altres associacions”. Charo ha explicat que la totalitat del recinte serà de 2.700m². El recinte comptarà amb 6 casetes que tindran entre 200 i 400m². El pressupost d’aquesta edició gira entorn dels 30.000 € tot i això Charo García ha comentat que encara no està tancat.

La consellera Elvira Ferrando, ha destacat que aquest any s’ha apostat per la qualitat i no per la quantitat. Esperen que l’any que ve es pugui ampliar el nombre de casetes que compten ja en aquest moment amb una diversitat d’activitats. Les entitats presents a la fira seran les següents: Associació de Veïns de Bonavista; Braseria Cabrera; Torre del Oro; Racing Bonavista; Academia Art i Flamenc i la Casa de Andalucía de Tarragona y provincia. Hi haurà també atraccions de fira del Gremi d’Atraccions Firaries de Catalunya.

Pel que fa al cartell d’aquesta edició han optat per, tal com ha destacat Elvira Ferrando “sumar tots els elements importants”. Han aprofitat la imatge d’aquest any on apareix el ball per incloure en ella el logotip dels Jocs del Mediterrani. La Fira d’Abril de Bonavista s’inaugurarà el pròxim 27 d’abril a les 20 hores, a l’espai d’aparcament dels diumenges del mercat, i romandrà oberta fins al dia 1 de maig.

FER UN COMENTARI