Ferran Bel: “El pitjor error que podríem cometre des de Catalunya seria no votar”

El candidat al Congrés ha destacat que “les urnes sempre són la solució” i que “en aquest moment tant repressiu que estem vivint a nivell de país ningú es pot quedar a casa”

El candidat de Junts per Catalunya a Tarragona, Ferran Bel. Foto: Cedida

El candidat de Junts per Catalunya al Congrés, Ferran Bel, ja ha exercit el seu dret a vot quan passaven pocs minuts de les 12 hores del migdia. Posteriorment, des del centre multiusos de Remolins, a Tortosa, Bel ha fet declaracions als mitjans de comunicació, explicant que des de la seua candidatura “hem fet una campanya molt intensa, intentant arribar a tots els racons del nostre territori per explicar el nostre projecte”.

El candidat ha volgut posar de manifest que “les urnes sempre són la solució”, i en aquesta línia ha convidat a tots els catalans a anar a votar. “En aquest moment tant repressiu que estem vivint a nivell de país, ningú es pot quedar a casa”, exposava Bel, remarcant que “hem de seguir demostrant la nostra ferma oposició a la sentència, i una de les millors maneres de fer-ho és amb el nostre vot”. Bel ha volgut acabar tornant a demanar a tots els ciutadans que vagin a votar.

“Hem de ser molt conscients que si avui no anem a votar altres sí que hi aniran, i els escons es repartiran igual: el pitjor error que podríem cometre des de Catalunya seria no votar”, ha conclòs.