ERC exigeix que s’esborrin les pintades amb la imatge d’Hitler aparegudes a Tarragona

0
625

Pau Ricomà exigeix a Ballesteros que s’esborrin de forma immediata les pintades que han aparegut a Tarragona amb la imatge d’Hitler. “Tarragona no pot normalitzar la presència de missatges nazis”, afirma el portaveu republicà en referència a unes imatges de Hitler que han aparegut a la Rambla de Camp Clar i que han estat denunciades per veïns a les xarxes socials. Altres tarragonins apunten que també hi hauria pintades similars a altres indrets de la ciutat, com a la Floresta, tal i com han fet saber veïns del barri al grup municipal d’ERC.

Pau Ricomà recorda que l’alcalde Ballesteros és habitualment molt diligent per fer esborrar graffitis de suport als presos polítics i a altres qüestions de preocupació social i espera la mateixa agilitat per esborrar aquestes pintades. “Fa pocs dies que Pablo Casado es ventava que a Tarragona no hi havia llaços grocs gràcies a que el PP governa la ciutat, a qui li haurem de donar les gràcies de que hagi pintades amb la cara de Hitler?”, es pregunta Ricomà.

Des d’ERC anuncien que ja han iniciat els tràmits per demanar formalment que aquestes pintades s’esborrin de forma immediata. “De cap manera permetrem que l’ajuntament resti impassible davant de missatges que fan apologia i exaltació del feixisme’, conclou Ricomà.

FER UN COMENTARI