Emprenedors, empresaris i inversors es reuniran en una jornada de networking

La cita organitzada per la Diputació de Tarragona tindrà lloc el 19 de desembre a l'Escola d'Art de Tarragona

0
528
Imatge de la jornada d'emprenedoria

Els emprenedors, empresaris i inversors del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre tenen una cita el proper 19 de desembre a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona (Carretera de Valls s/n). Es tracta de la 4a jornada Business Networking que organitza la Diputació, un espai de trobada d’empreses, productes i serveis de nova creació que està pensat perquè els participants puguin compartir experiències i establir sinergies.

Enguany aquesta iniciativa arriba carregada de novetats. En aquest sentit, inclourà un showroom (sala d’exposició) on els emprenedors podran mostrar i explicar els seus productes i serveis, i també comptarà amb l’experiència de l’emprenedor, mentor i professor Néstor Guerra, un dels experts més reconeguts en l’àmbit d’emprenedoria Lean Start-up, el qual oferirà la xerrada inspiradora “Cinco cosas que he aprendido de emprender”. La cita es clourà amb l’actuació del famós dj tarragoní André Vicenzzo.

 A través d’aquesta iniciativa, la Diputació ofereix un espai d’oportunitats als projectes empresarials, sobretot als de nova creació, per tal de donar-los visibilitat i ajudar-los a establir-se i a avançar en les diferents fases del seu desenvolupament.

L’assistència al Business Networking és gratuïta i les inscripcions es poden realitzar en aquest enllaç.

FER UN COMENTARI