Els veïns del Port volen demandar a l’Ajuntament per deficiències en el clavegueram

Les pluges d'aquest diumenge han fet augmentar el cabal del Francolí i han afectat novament a locals, baixos i pàrquings

0
2299
Circ Raluy Legacy 728×90

Les intenses pluges que han caigut aquest diumenge a la ciutat de Tarragona, amb registres d’uns 100 litres per metre quadrat, han tornat a afectar el barri del Port. Aquesta zona ja va acumular nombroses incidències dimarts passat arran d’una altra tempesta. Aquest dilluns la zona s’ha tornat a llevar amb locals, baixos, pàrquings i vehicles inundats, tot i que les afectacions han estat menors. La indignació entre els veïns va en augment i n’hi ha que es plantegen interposar una demanda col·lectiva contra l’Ajuntament per les deficiències del clavegueram. El temporal ha fet que el riu Francolí baixi més carregat que de costum i ha deixat incidències arreu del Camp de Tarragona.

Altres barris de Tarragona que ahir van veure com l’aigua feia ‘desaparèixer’ els carrers va ser els de Torreforta i Campclar. La carretera de València i molts carrers interiors, com la rambla de Campclar, van quedar completament anegades per l’aigua. Diversos vehicles van tenir moltes dificultats per a poder circular per la zona.

FER UN COMENTARI