Els Premis Ones reserven una quarta part de les entrades en una setmana

0
158
Circ Raluy Legacy 728×90

Els Premis Ones Mediterrània, que se celebraran el pròxim 7 de juny al Teatre Metropol de Tarragona, han reservat en una sola setmana 125 entrades d’un total de mig miler disponibles.

La xifra, rècord en la història del certamen, indica l´interès que ha despertat el 25è aniversari dels Premis Ones, que també han obtingut un ampli ressò entre els mitjans de comunicació i les xarxes socials.

Una altre indicador positiu són les 39.100 impressions obtingudes a Twitter també en una setmana, d’un total de 40.800 en els últims 28 dies.

En total, Mare Terra Mediterrània atorga deu reconeixements a la tasca a favor del medi ambient, el drets humans i la justicia social. Quatre dels galardons s’han concedit a entitats i sis, a cinc dones. L´únic home premiat, a més, feia equip amb una d’elles.

Els galardonats d’aquesta 25 edició són els periodistes Lydia Cacho, Raquel Ejerique i Nacho Escolar; la psicóloga, conferenciant i esportista d’elit Irene Villa; la veterinària, ramadera, poeta i escriptora Maria Sánchez i l’artista Amparo Sánchez.

Pel que fa a les entitats, es reconeix el despatx d’advocats Guernica Group, l’entitat mexicana Verde Balam; el festival Tarraco Viva i la Unitat Agrícola de BASF.

A la gala, també es lliurarà el premi concedit per Ecoticias al Partit animalista contra el maltracte animal (PACMA) i de Sirusa a l’Ajuntament de Cambrils.

FER UN COMENTARI