Els nens de l’Hospital Joan XXIII entraran al quiròfan conduint un cotxe elèctric

Una empresa d’assegurances tarragonina ha col•laborat amb el centre de salut amb l’entrega d’un vehicle infantil per a la UCI Pediàtrica

Imatge d'un nen amb el cotxe elèctric. Foto: Cedida

Molts són els hospitals espanyols que han dut a terme la iniciativa de canviar les lliteres per cotxes, i ara l’hospital tarragoní s’hi suma al projecte de la mà de Vallvé Seguros.

“El moment d’anar al quiròfan és estressant pels més petits, per això se’ns va ocórrer regalar un cotxe elèctric que acompanyés als nens i nenes durant el trajecte de l’habitació al quiròfan”, assenyala Xavier Vallvé, CEO de Vallvé Seguros. Una iniciativa divertida i solidària amb l’objectiu que es perdi la por i es tranquil·litzi al nen abans d’arribar a la sala d’operacions.

“Que esdevingui un joc és molt important”, esmenta una de les infermeres. I no només pels més petits, sinó també pels pares i mares que estan acompanyant-los dia a dia i volen veure’ls feliços.

Personal de l’Hospital Joan XXIII amb Xavier Vallvé, CEO de Vallvé Seguros. Foto: Cedida.

L’Hospital també compta amb l’Associació Tarraco Salut, la qual ofereix suport al malalt que es troba sol i a les famílies que necessiten desconnectar una mica de la realitat. Els nens ingressats a la 4ª planta disposen d’una saleta, un espai de jocs on els voluntaris, disfressats de pallassos, realitzen diferents activitats amb el fi d’animar als allí presents i amenitzar l’estada.