Els Jocs Mediterranis acullen una campanya de donació de sang

Dimecres 27 de juny de 10 a 14 i de 17 a 21 hores es podrà donar sang a l’Anella Olímpica

Dimecres els Jocs Mediterranis acolliran una competició en què tothom hi guanya. De 10 a 14 i de 17 a 21 hores es farà una cursa de la solidaritat per aconseguir el major nombre possible de donacions de sang.

Un bus del Banc de Sang estarà ubicat a l’Anella Olímpica perquè totes les persones que ho vulguin puguin donar sang en aquest espai i moment tan singulars. La campanya es fa en ple estiu, una època en què baixen les reserves de sang com a conseqüència del canvi d’hàbits de la ciutadania. Per això, el Banc de Sang convida a totes les persones que puguin a que vagin a donar en aquesta campanya especial.

Durant l’estiu, també estaran oberts els espais de donació habituals. El Banc de Sang a l’Hospital Joan XXIII, ubicat a la planta baixa del centre, està obert de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores i les tardes de dilluns, dimecres i divendres de 16 a 20 hores. A l’hospital Sant Joan de Reus es pot donar sang dimarts, dimecres i dijous de 9 a 14 i dimarts i dijous de 16 a 20 hores. A més, des d’aquest any l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla també acull el primer dijous de cada mes una campanya de donació de 9 a 14 hores.

La sang, sempre necessària
Per ser donant de sang cal complir les següents condicions bàsiques:
– Tenir entre 18 i 70 anys
– Pesar 50 quilos o més
– Trobar-se bé de salut
– En cas de ser dona, no estar embarassada