Els esportistes tarragonins, protagonistes de la Tarragona dTapes

Es podran degustar un total de 37 tapes del 14 de juny a l'1 de juliol

0
585

La Tarragona dTapes torna per novè any a la ciutat amb un total de 37 locals participants del 14 de juny a l’1 de juliol. La ruta està sota el lema A Tarragona som campions perquè a cada pàgina del Tapòdrom (llibret de la ruta de tapes) apareix un esportista tarragoní campió d’Espanya o de Catalunya a la seva respectiva disciplina. El preu d’una tapa i una cervesa Moritz és de 3 euros.

Durant 18 dies, els tarragonins podran gaudir de les diferents creacions dels restauradors de la Part Alta, el Serrallo-Marina Tarraco (que s’ha incorporat aquest any a la ruta) i el centre de la ciutat. La novena edició de la ruta coincideix amb els Jocs Mediterranis i, per això, l’objectiu és oferir als visitants una opció gastronòmica per gaudir de la ciutat durant els Jocs Mediterranis Tarragona 2018. A més, el Trenet de Tarragona farà el camí del Serrallo a la Marina Port Tarraco i el camí de tornada per degustar les tapes. El viatge serà gratuït dijous i divendres de 19 a 23h.

Els locals participants són Restaurant l’arrosseria, Octopussy, Gelateria Sirvent, Raffa Gelati, Osteria del mare, Restaurante la marina, Harbour Club, La pizzeria de la osteria, Cafeteria 10 més 1, La finestra, Cafeteria Verdaguer bar, La Pepita, Ice & Coffee Raffa Gelati, A tocar ferro, Gelateria Sirvent, Leo’s bar restaurant, Bar negresco, Mos restaurant, La cantonada, Restuarant piticuixa, Xamfrà del fòrum, Restaurant els 5 sentits, Restaurant cócvla, Piscolabis, Hamburgueseria Tàstum, Mamadeta amb gelat, Cal mano, Take away sushi tgn, Cal Peter, Braseria taula rodona, Bloomsbury, Restaurant gallo morón, Restaurant barhaus, Restaurant les coques, El complet i Casino Tarragona.

Carlos Segarra, president i vicepresident de l’Associació dEmpresaris Hotelera de Tarragona (AEHT), ha explicat que “les tapes han estat supervisades i tastejades per l’Escola d’Hosteleria de Cambrils”. i ha afegit: “Hem ficat tots els mitjans possibles per tal que les tapes siguin d’una gran qualitat”.

FER UN COMENTARI