L’11 i 12 de maig se celebrarà la 29a Bicicletada Popular i la 7a Exhibició Aèria

Les inscripcions es poden fer de manera presencial a qualsevol instal•lació esportiva municipal o via web

Ramon Cuadrat, Conxita Esteve, Elisa Vedrina, Pep Bertran, Diego Boss i José Ríos durant la presentació. Foto: Laura V-M

Torna la Bicicletada Popular de Tarragona,  aquest cop el dia 12 de maig a les 10 h des de l’avinguda Ramon i Cajal, davant de l’accés al Parc de la Ciutat. La consellera d’Esports, Elisa Vedrina, ha esmentat que la Bicicletada “és el símbol del que li correspon a un Ajuntament perseguir en la política esportiva, la difusió de l’esport familiar de l’esport base i la promoció de l’activitat física com un ingredient imprescindible per a un desenvolupament harmònic personal de cada ciutadà”.

Mecànica

D’altra banda, el gerent del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, Ramon Cuadrat, ha donat a conèixer la mecànica per tal de realitzar les inscripcions, que es podrà fer de manera presencial a les instal·lacions esportives municipals de Bonavista, Riuclar, Serrallo i Part Baixa, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador, fins al dia abans de la celebració de la Bicicletada, a les 20 hores o en arribar als 3.500 inscrits. O bé a través  del web www.labicicletada.cat, fins dijous 9 de maig a les 23.59 hores. També s’habilitarà un punt d’inscripcions al Balcó del Mediterrani, la tarda del dissabte 11 de maig, coincidint amb la celebració de la 7a Exhibició Aèria. Quadrat recomana a tots els participants “posar al dia la bicicleta, esmorzar bé i recordar que no és una cursa”.

Circuits i Festa de la Bicicleta

El president del Club Ciclista Camp Clar, Diego Boss, ha anunciat el nou recorregut, que començarà, com hem esmentat anteriorment, a l’avinguda Ramon i Cajal. Des d’aquest punt els ciclistes podran passejar per algunes de les principals vies del nucli urbà, gaudir de la Part Alta o endinsar-se al barri dels músics pel Camí de la Cuixa. Coincidint amb la Bicicletada aquest any se celebrarà per primer cop la Festa de la Bicicleta, així ho ha explicat el CEO de Klever, José Ríos, el qual ha dit que “serà una activitat lúdica, amb diversos actes per a totes les edats, amb l’objectiu de potenciar l’ús del vehicle de pedals a Tarragona”.

Exhibició Aèria

El responsable de comunicació i relacions externes de Repsol, Josep Bertran, ha aprofitat per presentar la setena edició de l’Exhibició Aèria de Tarragona, que tindrà lloc el dissabte 11 de maig a les 18 hores. “Si dissabte hi hagués cap problema climatològic es faria el diumenge”, ha assenyalat Bertran. L’activitat es durà a terme en el seu punt habitual i comptarà amb l’habilitat i expertesa dels membres de l’equip Bravo3 Repsol.