Els comerços tarragonins donen 1.600 mascaretes i 17.300 guants

0
203
Una de les poques mascaretes que queden a la farmàcia Noguera de Girona després que la majoria d'elles s'hagin venut a causa del coronavirus. Imatge del 24 de febrer del 2020. ACN

L’Ajuntament de Tarragona vol agrair públicament l’aportació de diferents materials, com mascaretes, guants, bates de quiròfan,  per part de comerços i institucions de la nostra ciutat, que són imprescindibles per fer front al coronavirus i evitar nous contagis.

En total les donacions han estat de 1.600 mascaretes, 17.300 guants, 14 tapa lliteres, 140 bates de quiròfan i 30 granotes.

La Iglesia Catòlica China ha aportat 600 mascaretes; Merca China, 500 mascaretes, 30 granotes i 12.500 guants; Hiper Asia, 4.800 guants; Esteticien Viba, 60 bates de quiròfan i 14 tapa llits; José Luis Hortoneda, 80 bates de quiròfan, i LyondellBasell Industries que forma part de l’Associació Empresarial Química de Tarragona, 500 mascaretes.

Aquest material s’està distribuint per part de la conselleria de Protecció Civil de l’Ajuntament, segons les necessitats, al personal de la Guàrdia Urbana, Institut Municipal de Serveis Socials, al Mercat Central, l’Hospital Joan XXIII, etc.

D’altra banda, el Gremi d’Industrials  Forners i  Mestres Artesans de Tarragona ha adreçat una carta a l’alcalde de la ciutat posant-se a disposició de l’Ajuntament  en tot allò que el seu ofici facilitar i la seva disposició a col·laborar en el que es necessiti.

L’Ajuntament agraeix profundament aquestes mostres  de solidaritat dels establiments comercials i entitats de Tarragona, mitjançant la donació de material i també oferint la seva col·laboració,  per fer front a l’emergència sanitària d’evitar nous contagis del coronavirus.