El tancament del Tòful de Mar i el Iot, demà al ple municipal

El cap de setmana passat va saltar la notícia de que els restaurants de la Platja Llarga, Tòful de Mar i Iot, hauran de tancar les seves portes d’aquí 15 dies, el proper 30 de novembre.

El dimecres de la setmana passada, la Generalitat, propietària de l’edifici, va citar als dos propietaris dels restaurants. Els hi va comunicar que havien d’abandonar i buidar els establiments, i tornar-ne les claus, abans de que acabi aquest mes de novembre. Tot i així, els hi va explicar que hi ha una possibilitat de que es tregui el servei a concurs públic.

El tema que ha causat una gran indignació entre tots els tarragonins i tarragonines, es tractarà en el ple que es durà a terme demà a l’Ajuntament de Tarragona. Tots els grups municipals debatran sobre aquest tema i acordaran, probablement, presentar una petició institucional a la Generalitat per a que s’obri, com més aviat millor, aquest concurs públic.

El president de la Via T de Tarragona, Salva Minguella, ha explicat a La Ciutat que ha creat un grup de whatsapp per donar suport als dos restaurants i donar a conèixer quina és la problemàtica. “Poso en dubte que s’obri un concurs públic. Em fa por que la platja Llarga acabi morint”, ha confessat Minguella. I és que amb el tancament d’aquests dos restaurants, ja només en quedaran dos: el Miral d’Estiu i el M-15.