El tanatori de Tarragona treu a licitació la cafeteria-restaurant

El Tanatori de Tarragona ha tret a licitació la cafeteria-restaurant situada a l’interior d’aquest l’equipament municipal. La concessió que s’ha tret a concurs és per fer-se càrrec de la cafeteria a les instal·lacions actuals. Una situació que serà provisional, ja que està previst que aquest establiment properament s’ubiqui a la planta baixa, per facilitar l’accés a les persones de mobilitat reduïda.

Amb la nova concessió la cafeteria es convertirà en un restaurant i estarà oberta ininterrompudament, cada dia de l’any, excepte el 25 de desembre. Així mateix, amb la nova concessió s’amplia el servei, ja que oferirà menús al migdia i servei de càtering pels familiars que vulguin sol·licitar-ho. “L’objectiu és oferir un millor servei, adaptat a les necessitats dels usuaris del Tanatori”, explica la gerent de l’Empresa Mixta de Serveis Fúnebres Municipals de Tarragona (EMSERFUMT), Clara Viñas.

El contracte d’arrendament és per un període mínim de 2 anys prorrogable per períodes d’un any, amb un límit temporal total de 10 anys.

El plec de clàusules estableix que l’arrendatari haurà de prestar el servei de cafeteria, així com esmorzats variats freds o calents i menú diari o carta de plats freds i calents. Així mateix, també estableix un servei de càtering dolç, salat i begudes per servir a les sales del Tanatori.

Així mateix, el plec de clàusules també especifica que els preus seran fixats pel licitador del servei, “tot i que han de procurar ser ajustats als preus de mercat i corresponents a la zona geogràfica d’EMSERFUMT”.

La cafeteria del Tanatori de Tarragona està tancada des de l’abril de l’any passat, després que es jubilés la persona que la explotava. Mentrestant, les instal·lacions compten amb servei de vending per aigües, begudes calentes i menjar fred.