El ‘Sueldazo’ de l’ONCE reparteix 20.000 euros a Tarragona

Maria Dolors Boix, agent venedora dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort des del quiosc ubicat a la Rambla Nova, número 86, de Tarragona

Imatge recurs de la loteria. Foto: Shutterstock

Maria Dolors Boix, agent venedora dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort des del quiosc ubicat a la Rambla Nova, número 86, de Tarragona. Maria Dolors va vendre un cupó electrònic, mitjançant TPV (Terminal Punt de Venda) gràcies al qual el client pot escollir a l’instant el número que més li agrada, amb un premi de 20.000 euros.

La direcció de l’ONCE a Tarragona presta serveis a 806 afiliats i compta amb 174 agents venedors dels productes de joc de l’Organització, totes persones amb discapacitat. Enguany, l’ONCE ha repartit ja més de 51 milions d’euros en premis a Catalunya. El cupó de l’ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.