El PSC posa en valor les més de 13.000 persones que han gaudit de l’Anella Mediterrània durant el mes de juny i juliol

0
417

El conseller del Grup Municipal Socialista, Berni Álvarez, ha posat en valor les 13.440 persones que han gaudit de l’Anella Mediterrània durant el mesos de juny i juliol, de les quals quasi 5.000 són atletes i més de 8.500 acompanyants, segons dades del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona. Álvarez insta al nou govern municipal que “aprofiti les grans instal·lacions que van deixar els Jocs, es posi a buscar nous esdeveniments i no deixi de perdre’ls com va fer amb el 3×3”.

El conseller socialista “celebra” els quasi 2 milions d’euros d’impacte econòmic que han deixat aquests grans events esportius i ha recordat que les relacions amb patrocinadors i, sobretot, amb les federacions de les diferents disciplines són “claus per aconseguir que l’Anella estigui a un alt rendiment”.

Álvarez explica que és “vital” per als clubs esportius de la ciutat, que “es solucioni el més ràpid possible la concessió del Palau d’Esports i es sentin a parlar el nou govern municipal i el departament de Patrimoni de la Generalitat”.

FER UN COMENTARI