El pregó de l’alcalde Ricomà obre les festes de l’Associació de Veïns Verge del Carme

En el seu discurs Ricomà també ha fet un breu recorregut històric per part de la història d’aquest barri

0
338
Pau Ricomà i membres de l’Associació de Veïns Verge del Carme. Foto: Cedida.

La importància del moviment veïnal ha estat el principal fil conductor del pregó que l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha pronunciat aquesta tarda des de la Casa del Mar per donar el tret de sortida de les festes de l’Associació de Veïns Verge del Carme.

“Les associacions de veïns fomenten els valors de llibertat, participació, compromís i justícia social i són, per tant, un model a seguir per construir la ciutat”, ha explicat l’alcalde Ricomà durant la seva intervenció. I ha afegit: “El nou equip de govern vol escoltar, compartir i aprendre dels veïns i veïnes de Tarragona, i treballar perquè tothom vegi l’Ajuntament no només com un lloc per fer gestions”.

En el seu discurs Ricomà també ha fet un breu recorregut històric per part de la història d’aquest barri, amb els carrers Mallorca i Francesc Bastos com a eixos principals, i ha assegurat que “la proximitat amb la Tabacalera i el barri del Serrallo ha marcat bona part de l’existència d’aquesta zona de la ciutat, fins al punt que el tarannà dels seus habitants té trets de la gent del mar”. Durant l’acte, Ricomà també ha lliurat amb els responsables veïnals els reconeixements als Veïns Fidels i als establiments col·laboradors amb les festes.

FER UN COMENTARI