El Port de Tarragona rep al creuer Costa Mediterranea aquest divendres

0
361

Aquest divendres, dia 9 de novembre, a les 8 hores, atracarà al moll del dic de Llevant del Port de Tarragona el Costa Mediterranea de la companyia Costa Cruise Lines procedent de Savona. El creuer té 292,5 metres d’eslora i una capacitat per a 2.680 passatgers. Marxarà a les 18 hores cap a Marsella.

Trànsit, passeig de l’Escullera
El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers, al moll de Llevant, fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera. És per aquest motiu que, aquest divendres dia 9, des de les 8 hores i fins a les 18 hores, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

El Port de Tarragona recibe al crucero Costa Mediterranea este viernes

Este viernes, día 9 de noviembre, a las 8 horas, atracará en el muelle del dique de Levante del Port de Tarragona el crucero Costa Mediterranea de la compañía Costa Cruise Lines procedente de Savona. El crucero tiene 292,5 metros de eslora y una capacidad para 2.680 pasajeros. Saldrá a las 18 horas para Marsella.

Tránsito, paseo de la Escollera
El desplazamiento de los pasajeros con autobuses y taxis desde la terminal de cruceros, en el muelle del dique de Levante, hasta la ciudad se realizará por el paseo de la Escollera. Por este motivo, este viernes día 9, desde las 8 horas y hasta las 18 horas, los peatones sólo podrán utilizar el carril pintado de color verde del paseo de la Escollera. Por motivo de seguridad de los propios peatones se prohibirá el acceso a vehículos, patinadores y ciclistas.

FER UN COMENTARI