El nou projecte Ruta 23 arriba a Valls

Viatjar en autocaravana diuen que és un estrany sentit de llibertat, a mig fer entre el goig i l’error en les decisions vitals: quin camí triar quan una senda es bifurca, quina destinació triar quan no hi ha destinació clara, on desviar-te, on pots accedir quan la nit cau damunt, on aparcar, on no, tot són decisions incòmodes però còmodes al mateix temps.

Poques maneres de fer turisme ofereix en tantes possibilitats de llibertat, aventura i relax com l’autocaravana: viatjar sense rumb a qualsevol lloc del món amb la casa a coll, a l’aire lliure i en contacte amb la naturalesa del caràcter que sigui.

Aquesta tendència està a l’alça i el consumidor mitjà l’ha descobert, una nova manera de gaudir les vacances, una autonomia que permet una gran mobilitat. Un dia pots començar en plena muntanya i l’endemà veure la posta de sol a la platja, sense haver de canviar les maletes de lloc.

El món del caravaning està per descobrir, per això Minicar Pons al costat del suport de la gran marca Benimar (líder de vendes en el mercat espanyol) ha apostat per aquest nou sector amb les seves dues marques que seran referència en un futur molt immediat a la província, el lloguer d’autocaravanes que serà gestionat per RentalK50 i la venda d’autocaravanes amb el nou projecte anomenat Ruta-23. Amb les seves noves instal·lacions de gairebé 1000m2 situades estratègicament a Valls on donarà un excel·lent servei a tota la província.

Ruta-23 aprofita els 50 anys d’experiència en el sector de l’automòbil i les sinergies entre les empreses del Grup Pons, per això també oferirà la venda de vehicles seminous de km.0 i gerència de les marques del grup, i una exposició de motocicletes amb les primeres marques com Harley Davidson, Benelli o Husqvarna.

La nostra fi és disposar d’un servei excel·lent tant en la compra com en la post venda, oferint en tot moment les millors opcions de mobilitat als nostres clients.