El Nadal torna a la Plaça Corsini

Queda poc més d’un mes perquè comencin les festes de Nadal i Tarragona ja es prepara. Fa uns dies veiem com la Rambla Nova ja instal·lava el seu arbre de Nadal i les llums, i avui ha arribar el torn de la Plaça Corsini.

Aquestes festes seran les primeres que viurà la plaça ja remodelada. I és per això, que no hi faltarà llum. Aquesta tarda, ha començat la instal·lació de l’arbre de Nadal, que s’ha col·locat al mig de la plaça i el qual s’il·luminarà durant les festes.

La preparació de la plaça per les festes, coincideix amb la inauguració del carilló del Mercat Central que es viurà demà a la Corsini. Els tarragonins estan citats a les 12 del migdia, per veure com els elements del seguici surten per una finestra, situada sota el rellotge del Mercat.

A les 12 en punt, s’obriran dues portes de l’actual façana per sota de l’esfera del rellotge i deixaran sortir una plataforma rectangular amb una base circular a sobre,  que serà la base de rotació longitudinal de les figures. El primer a sortir serà el Nano capità i aniran desfilant, l’Àliga, el Gegant, la Geganta, la Negrita i finalment el Lleó. El moviment anirà acompanyat de la melodia del pasdoble “Amparito Roca”.