El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona s’omple de creacions d’alumnes d’infantil i primària

Avatar photo

Els treballs han estat elaborats en el marc del programa pedagògic 'Treballem amb l’Art'

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) ha inaugurat, aquest dissabte, l’exposició ‘Ets un artista… i exposes al MAMT. Calendari 2020’, on s’inclouen els treballs guanyadors del programa pedagògic ‘Treballem amb l’Art’, vinculat al MAMT Pedagògic i amb la participació d’alumnat d’educació infantil i primària d’arreu de la demarcació. La mostra es podrà visitar fins al 12 de gener de 2020.

 Els tres centres guanyadors d’aquesta edició han estat l’Escola Prat de la Riba de Reus (1r premi), l’Escola Vedruna Sagrat Cor (2n premi) i l’Escola de Pràctiques (3r premi). Les seves obres formaran part del calendari 2020 juntament amb els treballs de les altres escoles seleccionades: l’Escola La Portalada, d’Altafulla; el Col·legi Mare Nostrum, de Tarragona; l’Escola Cèsar August, de Tarragona; el Col·legi Lestonnac-l’Ensenyança, de Tarragona; l’Escola Mestral, de l’Hospitalet de l’Infant; l’Escola Joan Plana, de Puigpelat; l’Escola l’Arrabassada, de Tarragona; l’Escola Centcelles, de Constantí; el Col·legi Mare de Déu del Carme, de Tarragona; l’Escola Riu Clar, de Tarragona, i l’Escola Saavedra, també de Tarragona.

 Tots els infants que han participat a les activitats d’enguany s’han aplegat a l’acte d’inauguració de l’exposició i a la presentació del calendari 2020. També s’hi han lliurat els premis als treballs seleccionats. El jurat l’han integrat la directora del MAMT, Marisa Suárez; la secretària del servei pedagògic del museu, Núria Serra, i dues artistes i docents de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Eugènia Arnavat i Núria Rion.

 El MAMT Pedagògic es va iniciar l’any 1991, amb l’objectiu d’assessorar els docents i els escolars amb activitats i dinàmiques engrescadores perquè desenvolupin la creativitat i les capacitats d’expressió i comunicació a través de l’art. Uns i altres treballen a partir de l’observació directa de les obres al museu i realitzen debats en grup suscitant múltiples lectures al voltant del seu significat. D’altra banda, les escoles que no poden visitar el MAMT tenen l’opció d’utilitzar la MAMT Pedagògic Box, una eina perquè puguin treballar les col·leccions a l’aula, sense sortir del seu centre.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tàrrega encén l’enllumenat de Nadal amb un encisador espectacle de l’escola de teatre Cruma

Notícia següent

L’Associació Antisida de Lleida es mobilitza amb motiu del Dia Mundial de la lluita contra la malaltia

Notícies relacionades