El Minipop posa música a la Fira de l’Avellana de Riudoms

El festival ha programat concerts de Guillem Roma i Espaldamaceta i els dj’s Albeta Franklin, Rob Good Vibrations, Dj Lupo i Lluís Gavaldà

0
132

El festival Minipop tornarà a posar la música i els tallers creatius a la Fira de l’Avellana de Riudoms. A més, en aquesta 39a edició de l’esdeveniment, que se celebrarà del 9 a l’11 d’agost, el festival ha programat tres sessions de dj’s i un taller de cuina en el marc del nou espai gastronòmic de la fira dedicat als productors locals i de proximitat.

La programació musical començarà divendres a les 20 hores a l’Espai Gastrofira amb els dj’s Albeta Franklin i Rob Good Vibrations, que oferiran una sessió 100% vinil de reggae, rocksteady, beat, pop, northern soul i blues.

El dissabte a partir de les 12:30 hores dj Lupo (Octavi Lobo), del col·lectiu Cienwatios, repassarà la millor música electrònica en un vermut que promet ser apoteòsic.

A la tarda, de 17:30 a 19:30 hores, Trinitat Gilbert oferirà un taller familiar de cuina amb avellana. La periodista especialitzada en gastronomia ens ensenyarà a fer piruletes de poma sucades amb crema d’avellanes i xocolata i pizzes que es trasnsformen en fajitas i calzones.

I mentre a l’Espai Gastrofira es llepen els dits, a les 18:30 hores Espaldamaceta engegarà l’Espai Minipop amb les cançons curtes i concises del seu setè disc. José Juan González, ànima d’Espaldamaceta, torna després de dos anys de silenci acompanyat per Gerard Joan i Oriol Maymó, per presentar-nos «Millor que mai», produït per Jordi Casadesús (La Iaia, Núria Graham), que fuig dels tempos baixos i de l’aire de tristesa d’anteriors treballs i ens sorprèn amb noves sonoritats.

El diumenge al migdia l’Espai Gastrofira es convertirà en una pista de ball amb la sessió disco preparada pel músic i cantant Lluís Gavaldà.

Paral·lelament, des de l’Escenari Minipop, Guillem Roma, escamparà l’optimisme i la màgia de la seva música amb aquesta energia tan personal i propera que l’ha consolidat com un dels artistes més emergents i originals del moment. El músic osonenc vindrà a Riudoms acompanyat de la seva germana Marta Roma al cello per fer-nos vibrar amb aquest duet de connexions assegurades. La seva proposta és un món de sonoritats que viatgen per les influències que uneixen les tradicions llatinoamericanes amb els colors mediterranis o els ritmes balcànics d’una maneral natura i espontània.

Durant els concerts de dissabte i diumenge, l’Espai Minipop comptarà amb una zona de tallers on petits i grans podran deixar anar la imaginació i compartir experiències creatives plenes de colors.

FER UN COMENTARI