El Mercat de Torreforta s’afegeix a les festes de Santa Tecla 2019

El Mercat de Torreforta serà l’escenari aquest divendres d’un dels actes del programa de festes de Santa Tecla 2019. L’exterior de l’edifici acollirà un berenar popular destinat a un públic familiar, amb coca i xocolata, ambientació dins i fora de l’edifici, la presència del Rei i la Reina de Carnaval i altres activitats per a nens i nenes.

El president d’Espimsa, Dídac Nadal, està convençut que “el mercat de Torreforta s’ha de convertir en un eix dinamitzador del barri; volem revitalitzar-ho, aprofitar totes les seves possibilitats i fer que passin moltes coses al seu voltant”.

En aquest sentit, Nadal explica que “més enllà d’organitzar un acte pensant en els més petits i un públic molt familiar, l’acte d’aquest divendres suposa un punt d’inflexió simbòlic a partir del qual ha de començar una nova etapa al Mercat de Torreforta”.

Està previst que l’activitat al voltant del Mercat de Torreforta comenci a partir de les 17h, amb música ambient i jocs tradicionals a càrrec de l’Associació Medieval de Tarragona. Per la seva banda, els Diables Foc i Gresca de Torreforta posaran el ritme amb un taller de timbals per als nens i nenes.

A partir de les 18h començarà el repartiment de coca i xocolata. Per últim, el Rei i la Reina del Carnaval de Tarragona, de les comparses Sinhus Sport i Som i Serem Urban Style, clouran l’acte amb el seu esperit festiu inaugurant el marcador amb el compte enrere per al Carnaval de 2020, amb un plafó que quedarà instal·lat a l’exterior de l’edifici.