El Mercat Central s’il·lumina per viure el Nadal

0
502
Circ Raluy Legacy 728×90

Aquesta tarda i coincidint amb la segona “sortida” del carilló del Mercat Central, a les 18 hores, s’han encès les llums nadalenques del propi Mercat. Així doncs, s’ha donat el tret de sortida a la campanya nadalenca, que s’allargarà fins el proper dia 5 de gener.

Minuts abans de l’encesa, la Banda Unió Musical de Tarragona, ha ambientat la plaça, la qual s’ha omplert per viure aquest moment tan especial.

I és que avui, la Plaça Corsini ha viscut un dia ple d’emocions. Aquest matí, a les 12 hores, s’ha inaugurat el carilló del Mercat Central. A ritme de l’Amparito Roca, han començat a deixar-se veure el Nano Capità, l’Àliga, el Gegant, la Geganta, la Negrita i el Lleó. La festa d’inauguració ha estat tot un èxit, i els tarragonins i tarragonines han gaudit en tot moment.

Però la festa i les emocions a la “nova” Corsini no s’acaben avui. Demà es durà a terme un berenar de coca amb xocolata a les 18h, coincidint amb el carilló- i el divendres, quan la Companyia teatral La Tal realitzarà diversos passis al llarg del dia en un escenari que s’instal·larà a l’emblemàtica plaça tarragonina.

 

 

FER UN COMENTARI