El Mercat Central celebra la Quaresma amb un espectacle infantil i degustacions

Les activitats comencen aquest dissabte i s’allargaran fins al dia 20 d’abril

El Mercat Central celebra la Quaresma els dissabtes de març i abril amb un espectacle infantil i promocions especials dels paradistes. L’eix central de la celebració serà el popular personatge de la Vella Quaresma, il·lustrat en aquesta ocasió per Edu Polo, amb quatre de les seves set cames amb presència de productes animals que els ciutadans poden trobar a les instal·lacions: pota de gallina, pop, porc i carn d’equí.

Durant els dissabtes 9, 16, 23 i 30 de març, i 6, 13 i 20 d’abril, a les 18.15 h, pocs minuts després que a les 18 h hagi sonat el rellotge carilló del Mercat Central, els visitants podran gaudir de l’espectacle que la companyia tarragonina Genovesa, Narratives Teatrals (grup de teatre especialitzat en públic infantil i familiar) han creat especialment per a l’ocasió amb una durada aproximada de 25 minuts.

Cada dia dissabte, a més, es promou l’obsequi de tiquets de degustacions gratuïtes de tres productes en la franja de 18 a 20 h. Aquests vals seran lliurats durant tota la setmana als clients que realitzin compres superiors a 5 €. Paral·lelament, els paradistes aprofitaran aquesta franja horària per oferir promocions i ofertes gastronòmiques que engresquin els visitants a berenar, comprar i/o fer un primer àpat del sopar.

La Vella Quaresma és la representació gràfica de la Quaresma, el temps que va de dimecres de cendra fins a Setmana Santa.

Aquesta iniciativa arriba després que durant els dies de carnaval s’hagin aprofitat les visites a les escoles i residencies d’avis/es per part dels sèquits reials del Rei i Concubina per repartir material promocional d’aquesta activitat, la primera aposta específica dels paradistes i ESPIMA per potenciar la visita al Mercat el dissabte a la tarda.