El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE reparteix 35.000 euros a Tarragona

El quiosc ubicat a La Granja al carrer Illes Balears ha estat el que ha venut el cupó

Imatge recurs de la loteria. Foto: Shutterstock

Francisco Miguel Benito, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Tarragona des del quiosc ubicat al carrer Illes Balears, 5. Francisco Miguel, persona amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, va vendre un cupó electrònic per TPV premiat amb 35.000 euros. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi.

La direcció de l’ONCE a Tarragona presta serveis personalitzats a 804 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 173 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

Enguany, l’ONCE ja ha repartit prop de 51 milions d’euros en premis a Catalunya.

El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi.. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya, l’ONCE compta en l’actualitat amb una xarxa de 2.700 venedors.