El Consell Municipal d’Infants de Tarragona celebra la primera sessió del curs escolar 2019-2020

En aquest primer reunió del curs s’ha fet efectiva la renovació de part del Consell, tant pel que fa als representants infantils com dels grups municipals

Consell Municipal d'Infants. Foto: CEDIDA

El Consell Municipal d’Infants ha celebrat aquest dimecres la primera sessió plenària del curs escolar 2019-2020, en un acte celebrat aquesta tarda al Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona sota la presidència de l’alcalde, Pau Ricomà. En aquest primer reunió del curs s’ha fet efectiva la renovació de part del Consell, tant pel que fa als representants infantils com dels grups municipals. Durant la sessió els infants han informat dels actes als quals han participat amb motiu del 30è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants, així com de la seva presència en els actes d’encesa de les llums al Mercat Central i al Mercat de Torreforta.

En el tancament de la sessió, l’alcalde Ricomà ha recalcat la importància d’aquest òrgan participatiu: “Aquest Saló de Plens és un espai on es decideixen les coses importants de la ciutat. I el que feu vosaltres és molt important, tant des del punt de vista formatiu i educatiu”. El Consell Municipal d’Infants està format actualment per 53 membres: 35 infants, 9 joves i 9 representants dels grups municipals.