El cementiri de Tarragona, nou horari per Tots Sants

Romandrà obert ininterrompudament des de les 9 fins a les 18 hores

Per tal de facilitar-hi l’accés, des del dia 26 d’octubre fins al dia 2 de novembre el cementiri romandrà obert ininterrompudament des de les 9 fins a les 18 hores. A banda de l’habitual entrada principal, els dies 31 d’octubre, 1 i 2 de novembre també es podrà accedir al cementiri per la porta del Camí del Llorito (davant del pàrquing de la rotonda) en horari de 9 a 18 hores (els dies 31 d’octubre i 1 de novembre) i de 9 a 14 hores (el dissabte 2 de novembre). L’obertura d’aquesta segona entrada es fa per tal de descongestionar la porta principal i per facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda.

Com sempre, cal recordar que els visitants podran trobar un Punt d’Informació a l’entrada principal per consultar i buscar la ubicació de les persones inhumades, així com serveis de cadira de rodes i d’escúters elèctrics per als usuaris amb mobilitat limitada.

Pel que fa a les cerimònies litúrgiques, a la capella del cementiri de Tarragona se celebrarà el Sant Rosari el dia 1 de novembre a les 16 hores. El dia 2 de novembre, diada dels fidels difunts, s’oficiarà la Santa Missa a les 8 hores (en català), a les 10 hores (en castellà) i a les 12 hores (en català).


Nova web i visita guiada
Amb motiu de la proximitat de Tots Sants el cementiri de Tarragona estrenarà pàgina web a partir del dia 30 d’octubre. A través del domini www.cementiritarragona.cat els internautes podran conèixer la història i consultar les imatges de l’històric equipament propietat de la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, així com els serveis i les tarifes actualitzades.
Una altra de les accions d’aquesta tardor al cementiri és l’organització d’una visita guiada el pròxim diumenge 10 de novembre. La visita anirà a càrrec dels experts de l’empresa Argos Turisme amb la col·laboració del mitjà de comunicació Fet a Tarragona.