El barri de Sant Pere i Sant Pau tindrà un gimnàs municipal

A la zona de l’actual aparcament de camions, situada darrere del CAP, s’habilitarà un espai per la pràctica d’esports

Imatge del futur projecte. Foto: Cedida.

El barri de Sant Pere i Sant Pau tindrà un gimnàs municipal. Així ho ha esmentat, en exclusiva, el president de l’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau, Luis Trinidad, a la redacció de La Ciutat.

Moltes han estat les vegades que els veïns i veïnes del barri reclamaven un gimnàs adient, tal com tenen altres municipis propers. Trinidad, després de diverses trobades amb l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, per traslladar-li la necessitat d’un barri amb més de 17.000 habitants, se sent orgullós i satisfet de poder comunicar als ciutadans que “per fi tindrem les instal·lacions que tant demanàvem. Per aquest motiu vull agrair-li a l’alcalde el seu compromís ferm perquè durant els pròxims mesos surti la licitació i l’empresa guanyadora comenci a fer les obres necessàries i també reformi la piscina i els vestuaris”.

D’altra banda, a la zona de l’actual aparcament de camions, situada darrere del CAP, s’habilitarà un espai per la pràctica d’esports a l’aire lliure i dues pistes, una de futbol sala i un altre de bàsquet.