Dispositiu de mobilitat per Tots Sants

La Guàrdia Urbana posa en marxa aquests dies un dispositiu especial per millorar la mobilitat a l’entorn del cementiri de la ciutat amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

L’Ajuntament de Tarragona recomana que totes les persones que desitgin acostar-se al cementiri es desplacin a peu o utilitzin els autobusos municipals. L’Empresa Municipal de Transports doblarà el seu servei habitual de la línia 6, des de Pere Martell fins al cementiri (la parada més propera és Aqüeducte) i, de tornada, des del cementiri fins a la plaça Imperial Tàrraco.

Per a les persones que finalment optin per desplaçar-se amb el vehicle particular, l’esplanada d’aparcament del davant de la porta principal del cementiri quedarà reservada a les parades de venda de flores i com a zona d’estacionament per a les persones amb mobilitat reduïda, taxis i descàrrega de passatgers d’edat avançada o amb mobilitat reduïda.

L’aparcament per al conjunt de vehicles estarà contemplat, a banda del pàrquing dissuasiu situat al costat de la rotonda, en el vial del túnel que creua per sota de l’autovia de circumval·lació de l’autovia A-7, on es permetran dues línies d’estacionament per sentit.

Pel que fa a la regulació del trànsit, els sentits de circulació per accedir en vehicle no variaran respecte l’ordenació habitual.

Totes aquestes actuacions són vigents fins al dia 1 de novembre.