Dídac Nadal exigeix millores urgents al pàrquing públic de l’Avinguda Catalunya

L'alcaldable del PDeCAT qualifica de “lamentable” l’estat en què es troba aquest aparcament des de fa anys

L’alcaldable del Partit Demòcrata (PDeCAT) a Tarragona, Dídac Nadal, ha exigit aquest dimecres a l’equip de govern (PSC-PP) la millora urgent del pàrquing públic de l’Avinguda Catalunya. “L’estat d’aquest aparcament és lamentable”, ha manifestat Nadal, que ha assenyalat que el pàrquing “presenta greus deficiències que perjudiquen a totes les persones usuàries”.

“Els caixers automàtics no funcionen i el sistema per introduir la targeta i poder sortir de l’aparcament amb el vehicle també fa molt de temps que es va espatllar”, ha explicat l’alcaldable del PDeCAT, que ha recordat que les portes d’entrada per a vianants tampoc funcionen, “fet que provoca que sempre estiguin obertes i brutes”.

“El mateix pàrquing també pateix filtracions d’aigua a causa dels parterres que s’ubiquen a la part superior. Les parets estan plenes d’humitats”, ha assenyalat Nadal, que considera “incomprensible i inacceptable” la inacció de l’equip de govern davant el greu estat de degradació que pateix aquest aparcament des de fa anys i les queixes de nombroses persones usuàries.

“Cal assumir immediatament totes les actuacions de reparació necessàries per dignificar aquest aparcament públic”, ha manifestat l’alcaldable del PDeCAT, que ha recordat que un dels objectius principals de l’empresa d’Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) hauria de ser la d’oferir un servei de qualitat en els pàrquings públics tant als tarragonins i tarragonins com als visitants.