Detingut l’autor d’una trentena de robatoris a l’interior de vehicles de la Tabacalera i la Part Baixa

La Guàrdia Urbana ha denunciat aquesta matinada un home de 42 anys, veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un furt a l’interior d’un vehicle

Els fets han passat a quarts d’una, quan una patrulla que realitzava vigilància de paisà han observat un individu, conegut per haver comès furts a l’interior dels vehicles, pel carrer Apodaca de la ciutat. Els agents l’han intentat seguir i l’han trobat a l’interior d’un vehicle estacionat al carrer Soler regirant una bossa. Els agents han comprovat que el vehicle no estava forçat i no hi havia cap finestra trencada.

Durant l’actuació ha aparegut el conductor del vehicle, que ha manifestat que no coneixia el senyor que estava a l’interior i ha confirmat que la bossa de mà havia estat regirada, motiu pel qual s’ha produït la denúncia per delicte lleu.

L’individu denunciat ahir és el mateix que va ser detingut aquesta setmana com a presumpte autor d’una trentena de robatoris amb força a l’interior de vehicles a la zona de la Tabacalera i la Part Baixa de la ciutat.