Denunciada per robar pots de llet infantil d’una farmàcia de Tarragona

La Guàrdia Urbana ha denunciat una dona de 36 anys com a presumpta autora d’un furt per robar diversos pots de llet infantil d’una farmàcia de Tarragona. La persona en qüestió va marxar del lloc amb una furgoneta i posteriorment va ser interceptada al polígon Riu Clar.

Els fets es van produir diumenge a la tarda, quan els agents van rebre un avís d’un robatori de pots de llet infantil d’una farmàcia de la ciutat. El denunciant va proporcionar la descripció de la pressumpta infranctora, que hauria fugit en una furgoneta.

Al camí del Rec del Molí, els agents van observar circulant a gran velocitat un vehicle que coincidia amb la descripció facilitada. Minuts després, al polígon de Riu Clar, els policies van trobar una dona que podria coincidir amb les dades aportades i que, sota la camisa, portava un dels productes robats.

Tenint en compte que la propietària de la farmàcia volia presentar denúncia, la Guàrdia Urbana va detenir la dona, la qual ja ha estat citada per a un judici ràpid el proper 21 de novembre.