Cs Tarragona proposa modernitzar les instal·lacions de l’antiga Laboral

La formació taronja presentarà també una iniciativa al ple de divendres per "millorar la mobilitat, la circulació i els problemes d'aparcament de les Gavarres"

0
336

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona presentarà una proposta (*) al ple de divendres per “millorar i modernitzar les instal·lacions de l’antiga Universitat Laboral”. Així ho ha explicat el portaveu municipal de la formació taronja, Rubén Viñuales, qui ha recordat que “les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona daten de 1956”. És a dir “tenen més de 60 anys d’antiguitat i actualment mostren una deixadesa en totes les seves instal·lacions: en la urbanització dels espais, paviments, mobiliari, enllumenat o les zones enjardinades, així com en les instal·lacions bàsiques com són la calefacció, els tancaments o aspectes relacionats amb la seguretat i la salut”.

Per això, Ciutadans instarà al Consistori a sol·licitar al govern de la Generalitat l’execució del Pla d’actuació de millora proposat per la mateixa Generalitat i l’Institut Pere Martell per dotar a l’Òrgan de Gestió de la Laboral dels recursos econòmics necessaris per garantir el seu desenvolupament i establir un projecte de futur per al Complex Educatiu de Tarragona. Tanmateix, la formació taronja ha presentat una iniciativa al Parlament en el mateix sentit per agilitar els tràmits (**).

El líder l’oposició a Tarragona ha anunciat també una altra proposta amb la qual es pretén “millorar la mobilitat, la circulació i els problemes d’aparcament de les Gavarres”, ja que “els canvis en mobilitat han afectat negativament tant als usuaris com als comerços, especialment durant cap de setmana”.

Finalment, el portaveu municipal ha anunciat que Cs presentarà una iniciativa “per mantenir el respecte i la neutralitat institucional en edificis públics, espais públics i mobiliari urbà”. I ha apuntat que “el carrer ha de ser un espai asèptic políticament i de trobada”.

FER UN COMENTARI