El concurs literari Relats de Dones i el de Còmic ja tenen guanyadores

Aquesta proposta es fa en el marc del Dia Internacional de les Dones

La consellera de Serveis a la Persona i Polítiques d’Igualtat, Ana Santos, ha lliurat avui  els premis de la 18a edició del concurs literari Relats de Dones i 1a de Còmic, en un acte que s’ha celebrat al saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona. També s’ha comptat  amb la presència de la coordinadora de l’Institut Català de la Dona, Lidia Bargas; la representant del jurat del Còmic, Teresa León, i la directora de l’Escola de Lletres, Lurdes Malgrat.

En aquesta edició s’han presentat 52 relats i 1 còmic. El primer premi en la categoria de relat ha estat per ‘Viatge d’anada’, de Laura Casas Inglés. ‘Poseu-vos les xancletes’, de Cinta Pons Domingo, s’ha emportat el segon premi i el tercer premi ha estat atorgat a ‘100 latigazos’, de Leticia Echebarria Saracibar. Finalment, el relat guanyador del còmic ha estat ‘Mudanza en Tarragona’, de Caherine Petit-Clair.

El primer premi de Relats és un xec regal per valor de 200€; el segon premi, 100€ i,  el tercer, 50€. La guanyadora del còmic té un  xec regal per valor de 150€.

Al finalitzar l’acte, Sara Gimeno Laplana, directora de la ONCE de Tarragona, ha lliurat el llibre dels relats guanyadors traduïts al llenguatge Braille.