Ciutadans sol·licita que es congelin les taxes dels marxants de Plaça Corsini

Pedro Sánchez defensa que la proposta taronja suposarà "la revitalització i la dinamització de l'entorn de l'Illa de Corsini"

0
242
Circ Raluy Legacy 728×90

El representant de Ciutadans al Consell d’Administració d’Espimsa, Pedro Sánchez, ha proposat “congelar les taxes d’ocupació de la via pública als marxants de plaça Corsini” per “incentivar positivament l’activitat dels marxants i dinamitzar l’entorn que envolta el Mercat Central”, després que els marxants denunciessin un descens de més del 50% de les vendes en traslladar-se en plena temporada estival de la Rambla Nova a Plaça Corsini.

El regidor de Cs ha demanat a l’equip de govern que “rectifiqui i anul·li les tarifes aprovades als marxants el passat mes de maig”, ja que representen un clar “impediment” a la “dinamització de l’entorn de l’illa Corsini”. En aquest sentit, ha apuntat que l’activitat dels marxants és “un factor de cohesió social que ha de potenciar-se”.

Pedro Sánchez ha recordat que “des de l’administració hem d’ajudar als comerciants i no posar impediments” i ha instat al govern local a “posar les condicions adequades per revitalitzar el mercat ambulant de la ciutat”.

FER UN COMENTARI